8621 Zamárdi, Fő utca 57/A

Az Erzsébet Ház foglalási és lemondási feltételei


A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Az Erzsébet Ház szálláshely foglalást kizárólag az online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében az Erzsébet Ház foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( http://www.szallaszamardiban.hu ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, az Erzsébet Ház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. Kérjük azon vendégeinket, akik gyermek(ek)kel érkeznek, hogy a gyermek(ek) életkorát helyesen válasszák ki.

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén az Erzsébet Ház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk az apartmanban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják.

Előleg fizetés
Jelen előleg fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
Az Erzsébet Ház minden egyéni vendég foglalása esetén 30% előleget kér.
A előleg fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

Előleg fizetése:

- Az áraink forintban értendők és nem tartalmazzák az aktuálisan érvényben lévő idegenforgalmi adót, melyet 18 év felett és éjszakánként kell fizetni..

- az 30% előleg a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő az Erzsébet Ház - Fajszi Erzsébet részére.

Figyelem!!! Amennyiben 4 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a előleg a foglalás napján átutalással fizetendő az Erzsébet Ház - Fajszi Erzsébet részére. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett előleg a tulajdonába kerül, a befizetett előlegért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.

Előleget kizárólag banki átutalással tudjuk elfogadni.

Az előleget banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Fajszi Erzsébet
8621 Zamárdi Fő u. 57/A

OTP Bank Nyrt.
Bankszámla szám: 11773432-11714439

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.
A foglalás kizárólag a kért előleg határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a előleg személy nevét a foglalási számot.
A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen. A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 14 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 3%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 14 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

Az Erzsébet Ház szálláshelyeit értékesítő más fórumok közvetítésével (online szállásfoglaló portálok) érkező vendégekre is a jelen foglalási és lemondási feltételek érvényesek.
Más értékesítési csatornákon található és a saját honlapján ( http://www.szallaszamardiban.hu ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Somogy megyei Törvényszék kizárólagos illetéke.

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT

Időjárás

current
wind

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.